Kunststof Recycling Nederland kiest voor OMS4Business

Kunststof Recycling Nederland (KRN) uit Veghel gaat het proces rondom het beheren van de orders automatiseren met de nieuwe OMS4Business software. Belangrijkste reden om dit te doen zijn de mogelijkheden van “complete digitale facturatie” en het standaard beschikbare Klanten Portaal. Bij de digitale factuur worden ook de gekoppelde bijlagen, zoals begeleidingsbrieven, weegbonnen en foto’s meegestuurd. Deze gegevens zijn ook allemaal beschikbaar voor de klant in het Klanten Portaal.

De handtekening, voor deze opdracht, is in de zomer van 2018 gezet en sindsdien is er hard gewerkt aan de ontwikkeling en de implementatie. Parallel aan de implementatie zijn er ook diverse koppelingen ontwikkeld (bv met de weegbruggen van Pfister Weegtechniek, LMA/AMICE en het boekhoudpakket Exact Online).

Voorwaarde was dat het systeem dusdanig zou worden opgezet zodat niet alleen KRN er mee zou kunnen werken, maar ook andere bedrijven. En dat is gelukt! Er zijn inmiddels nog 4 andere organisaties waar momenteel de implementaties in volle gang zijn. Verwachting is dat deze allemaal per 1 januari 2019 “live” zullen zijn. “Hierover zullen wij later meer informatie geven” aldus Leon Fleischeuer (directeur OMS4Business BV).