Alsmaar oplopende kosten, verhoogde risico’s op materiële schade en bedreigingen voor de veiligheid van werknemers – allemaal als gevolg van vervuiling in afvalstromen. Klinken deze uitdagingen u al te bekend? AMCS presenteert u graag een revolutionaire aanpak om deze problemen aan te pakken met hulp van kunstmatige intelligentie (AI).

Kom er achter hoe tijdens het webinar ‘Innovaties in de circulaire economie: AI en grondstoffenbeleid’ op 30 April 2024 om 11:00.

Gelijk inschrijven: https://bit.ly/3vNSCAG

In dit webinar neemt AMCS de AI-innovaties door die de manier waarop we afvalstromen analyseren en beheren, radicaal verandert door vroege detectie van verontreiniging en overlading.

Dit onderwerp is bijzonder relevant in het licht van recente gegevens die aantonen dat achtergelaten gasflessen in restafval in 2023 een schade van 65 miljoen euro hebben veroorzaakt voor Nederlandse afvalverwerkers.”.

Maar hoe kunnen we dergelijke kostbare en gevaarlijke situaties in de toekomst vermijden?

Tijdens dit webinar belichten zij enkele van de voordelen die AI-innovaties te bieden hebben:

  • Vroegtijdige detectie van verontreinigingen: Dankzij de toepassing van geavanceerde AI-technologieën kunnen mogelijke gevaren, zoals gasflessen, vroegtijdig worden geïdentificeerd, waardoor kostbare calamiteiten worden voorkomen.
  • Verhoogde veiligheid voor het personeel: Door vroege detectie van verontreinigingen kan een veiligere werkomgeving voor uw personeel worden gegarandeerd.
  • Diepgaand inzicht in de kwaliteit van verschillende inzamelroutes: Met behulp van AI om afvalstromen bij de bron te beoordelen, kunnen we u helpen de meest effectieve en efficiënte inzamelroutes te identificeren.
  • Automatische detectie van overvolle containers: Dit leidt tot een efficiënter afvalbeheer en een veiligere werkomgeving voor uw personeel.

Schrijf je in voor het webinar en leer meer over de manier waarop we AI-innovaties gebruiken om de circulaire economie te bevorderen, schrijf in: https://bit.ly/3vNSCAG

Zowel uw organisatie, uw werknemers als onze planeet zullen er baat bij hebben.