Van Werven ontvangt Linnaeus onderscheiding

Van Werven heeft woensdag 8 januari de Linnaeus onderscheiding uitgereikt gekregen, waarmee het zich ‘Onderneming van het Jaar’ voor de regio Noord-West Veluwe en Flevoland mag noemen.

Deze regionale onderscheiding van De Maatschappij is een jaarlijks uit te reiken prijs als bekroning op het werk van een onderneming of manager uit de regio, die zich op bijzondere wijze heeft gemanifesteerd en daarmee de vitaliteit van de regio bewijst. De jury heeft de kandidaten getoetst op bewezen ondernemerschap, visie, doorzettingsvermogen, creativiteit, duurzaamheid en innovatie.

“We zijn er trots op dat wij ons in deze regio ‘Onderneming van het Jaar’ mogen noemen”, zegt Ton van der Giessen, algemeen directeur van Van Werven, die de onderscheiding in ontvangst nam. “Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben we ervoor gekozen tijdens de recessie niet in de luwte te gaan zitten, maar volop in de wind te blijven ondernemen. De afgelopen drie jaar groeide Van Werven met 30% en openden we meerdere nieuwe locaties in de regio en daarbuiten. Onze visie en activiteiten op het gebied van grondstoffen recycling hebben de groei van de onderneming een belangrijke impuls gegeven.”

De prijs werd overhandigd door de voorzitter van De Maatschappij, de heer Dick van Hemmen, burgemeester van de gemeente Nunspeet. De uitreiking vond plaats tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van De Maatschappij, departement Noordwest Veluwe en Flevoland, Bedrijvenkring Harderwijk, Bedrijvenkring Ermelo, en VNO-NCW Midden.

 

[vc_button title=”Meer over Van Werven” target=”_self” color=”default” size=”default2″ href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-werven-afvalservice/”]