Van Kaathoven lanceert bijzondere parfumlijn ‘Afval Aroma’s’

Van Kaathoven is weg van afval. Daarom lanceert de afvalspecialist met trots de ‘Afval Aroma’s®’, een eerbetoon aan de meest onmiskenbare geuren van het afval dat onze vuilnismannen dagelijks inzamelen.

Exclusieve collectie geuren
De exclusieve collectie Afval Aroma’s® bestaat uit de geuren ‘Gemaaid Gras’, ‘Hout Couture’, ‘Rest is Best’ en ‘Eau de Frietvet’. De Afval Aroma’s® bevatten stuk voor stuk de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig vanaf de vuilniswagen. De pure extracten van vers gemaaid gras, een knisperend haardvuur, ruikend restafval en borrelend frietvet maken de Afval Aroma’s® tot een must-have voor eenieder die de gemiddelde (werk)dag van een vuilnisman in geur en kleur wil ervaren!

Het plan is om in de toekomst nog meer parfums aan de collectie toe te voegen. “We zijn achter de schermen al druk doende met een nieuwe lijn. Laten we eerst het onthaal van deze eerste batch afwachten”, verklaart het in Noord-Brabant en Limburg gevestigde bedrijf.

Pre-order je favoriete geur
Van Kaathoven is weg van afval. Jij ook? Laat deze fantastische parfums dan niet aan jouw neus voorbijgaan en pre-order deze limited edition Afval Aroma’s® via www.vankaathovengroep.nl/afvalaromas.