DEZE VACATURE IS NIET MEER VACANT!

‘Ben jij op zoek naar een functie waarin je telkens balans houdt tussen operationeel-tactische en tactische-strategische vraagstukken? Lees dan snel verder! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze inzamelingsdienstverlenging. En dat binnen onze organisatie waar we graag continu willen verbeteren om zo onze dienstverlening te verbeteren.

Dar en ’t is weer fris
Fris betekent samen zorgen voor de schoonste en fijnste omgeving in de regio. Samen maken we méér van de ruimte waarin we leven. Dat doen we op een slimme manier, die goed is voor de mensen, voor het milieu en voor de economie. We doen dat samen met de gemeenten waarvoor we werken en de inwoners van deze gemeenten.

Ons zie je overal: buiten met onze voertuigen en in onze opvallende kleding. Vanuit kantoor werken ook veel enthousiaste collega’s mee aan deze schone en fijne omgeving. Als afdeling Inzameling zorgen we dagelijks voor het tijdig en correct ophalen van alle afvalfracties in onze aandeelhoudende gemeenten. Niet alles doen we zelf, maar de regie ligt bij ons. Daarnaast verwelkomen we dagelijks een flink aantal bezoekers op onze milieustraten. Met onze kennis en expertise wijzen we klanten de weg.

Onze uitdaging/ functie:
In deze functie ben jij de schakel tussen beleid en uitvoering. Op basis van de strategisch vastgestelde doelen bereik je samen met je team de resultaten die je voor ogen hebt. Je levert actief inbreng op het beleid van Dar: daar waar je verbetermogelijkheden ziet benut je ze en zet verandering in gang. Jij hebt het in je om zaken vanuit meerdere kanten te bekijken. Je kunt verder kijken dan je afdelingsbelang als de bedrijfsvoering daarom vraagt. Als geen ander snap je dat een diversiteit aan mensen ook een diverse aanpak vraagt. Als het op medewerkers aan komt, zorg je voor een goede, flexibele, productieve en veilige werksfeer waarin medewerkers positief en gemotiveerd zijn. Jij begrijpt de logistiek van onze sector en hoe je ons wagenpark bij Inzameling zo optimaal mogelijk kunt inzetten.

Het team van inzameling is divers: We zijn met drie teamleiders, drie planners, twee werkvoorbereiders en zo’n 45 medewerkers uitvoering. Daarnaast werken we met een flexibele schil: zij zijn ons potentieel voor de toekomst.
Op deze plek in de organisatie werken betekent dat je écht een verschil kunt maken: invloed uitoefenen op beleid, operationele zaken met je teamleiders aanpakken en oplossen en voor de lange termijn verbeteringen initiëren.

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’ ?
Na het lezen van bovenstaande informatie ben je vast nog meer geïnteresseerd geraakt en daarom praten we je alvast even kort bij wat Dar jou als organisatie mag bieden.

Als je bij Dar aan de slag gaat, dan kom je te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Hier geven wij invulling aan door met respect voor elkaar en onze leefomgeving om te gaan, hoge kwaliteitsdoelstellingen na te streven en belang te hechten aan jouw vitaliteit als medewerker van Dar. Wat Dar doet, speelt zich hoofdzakelijk buiten af. Af en toe eens meelopen en meewerken in onze uitvoering vinden we heel normaal, zeker als je werkzaam bent op één van onze uitvoerende afdelingen.

Onze aantrekkelijke voorwaarden omvatten onder andere een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd, een salaris van maximaal €5.927,- bruto op fulltime basis conform onze CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (deel Services). Ons voorstel zal afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een thuiswerkregeling.

Je hebt de beschikking over een persoonlijk maandelijks arbeidsvoorwaardenbudget, zoals de uitbetaling van je vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (3,25%) en levensloopbijdrage (1,94%). Omdat we ontspanning naast jouw fulltime job ook belangrijk vinden, ontvang je 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Leren en ontwikkelen vinden we in onze organisatie van groot belang. De mogelijkheid staat open om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops. Daarnaast ontvang je natuurlijk een smartphone en laptop.

Wat jij meebrengt

  • HBO werk- en denkniveau; bijvoorbeeld een opleiding op het gebied van logistiek of bedrijfseconomie.
  • Je hebt ervaring met aansturing in een productie-omgeving
  • Je hebt ervaring in bijvoorbeeld een transport- of logistieke sector

Reageren?
Meer aanvullende inhoudelijke informatie over Dar vind je op onze website, Facebook en LinkedIn pagina. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de volgende stap zetten!
Ben jij na het lezen van ons aanbod en de functie enthousiast en wil je reageren? DEZE VACATURE IS NIET MEER VACANT!