Mic-O-Data neemt de activiteiten van Login BV over

Mic-O-Data neemt de activiteiten van Login BV over. De Hengelose onderneming breidt met de overname van Login BV, haar activiteiten verder uit in de Nederlandse en buitenlandse afvalinzamelingsmarkt.

Tim Blömer, directielid Mic-O-Data: “Door de producten van Login BV onder onze hoede te nemen breiden wij ons productaanbod aanzienlijk uit en kunnen wij een nog bredere rol spelen in met name de toepassingen van software en elektronica binnen de afvalinzamelingsmarkt.De overname van de activiteiten van Login past uitstekend binnen onze strategie om de positie van Mic-O-Data in Europa nog verder te versterken.”

Met de overname van alle waste-gerelateerde activiteiten van Login BV garandeert Mic-O-Data de leverzekerheid en service van de producten van Login BV.

“De activiteiten van Login BV integreren wij in de Mic-O-Data-organisatie. Naast de overname van voorraden en de IP-rechten van alle waste-gerelateerde producten, verhuist ook een groot gedeelte van de medewerkers mee naar Hengelo”, aldus Richard Schwind, mede-directielid Mic-O-Data.

Over Mic-O-Data
Mic-O-Data is een Nederlands technologiebedrijf, gespecialiseerd in zeer specifieke draadloze oplossingen met de afvalinzamelingsbranche als haar belangrijkste doelgroep. Mic-O-Data maakt deel uit van de BBF Holding. Deze holding heeft een vooraanstaande positie op het gebied van onderhoud, productie, vulgraadmeting, toegangscontrolesystemen en routeoptimalisatie voor ondergrondse en bovengrondse afvalinzamelsystemen in binnen- en buitenland.

De BBF Holding bestaat naast Mic-O-Data BV uit BWaste International BV, BroNij BV en Ferro-Fix Nederland BV.