Na een afwezigheid van enkele jaren vanwege corona, organiseert de Kliko Groep op woensdag 13 en donderdag 14 september 2023, haar “Innovatie Dagen” voor zakelijke relaties en belangstellenden uit de branche.

De Kliko Innovatie Dagen zijn twee dagen boordevol demonstraties van nieuwe technieken, het zelf uitproberen en het kennismaken met de koplopers uit de afvalbranche.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere circulariteit en duurzaamheid; hoe zorgen we nú voor de beste inzameling van afvalstoffen als grondstoffen voor de toekomst? Hoe kan ik een smartphone inzetten op het gebied van ondergrondse containers? Op welke manier kunnen we profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van “artificial intelligence” bij kwaliteitsverbeteringen? Dit zijn slechts enkele onderwerpen die tijdens deze dagen aan de orde komen.

Samen met partners AW Materieel, c-trace GmbH, Haller Benelux, Mercedes Benz, Movexx, Schenk Groep en Terberg Matec Nederland, heet Kliko u van harte welkom op de locatie in Veenendaal, waar zij u, onder het genot van een hapje en een drankje, graag meenemen naar de laatste stand van de techniek en u de nieuwste ontwikkelingen presenteren.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Op 13 of 14 september aanstaande kunt u tussen 09.30en 16.30 uur inlopen wanneer u wilt. Aanmelden kan via de website: https://www.kliko.nl/aanmelden/