Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsdiner Van Werven

Op de foto van links naar rechts (staand); Herbert van Werven, Cor van Werven, Aalt Plette (12½ jaar), Ton van der Giessen, Evert Dijkhuizen (25 jaar), Aart van de Werfhorst (12 ½ jaar), Wilfred van Werven en Tjaco Naaktgeboren. Op de foto van links naar rechts (gehurkt); Jaap van der Meulen (12½ jaar), Marcel Fikse (12½ jaar), Wim Stijf (12½ jaar), Beerd van de Weg (12½ jaar) en Rick de Weerdt (12½ jaar).

Zaterdag 7 januari 2012 vond het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner voor alle medewerkers van Van Werven plaats. Het is traditie dat tijdens het Nieuwjaarsdiner de jubilarissen van het afgelopen jaar in het zonnetje worden gezet. Dat was deze editie niet anders.

In 2011 waren er twee medewerkers 25 jaar in dienst en acht medewerkers waren 12½ jaar in dienst bij Van Werven. Twee jubilarissen waren vanwege andere verplichtingen helaas afwezig bij het Nieuwjaarsdiner.

Als blijk van waardering hebben de acht aanwezige jubilarissen een mooi aandenken, een horloge en een bos bloemen gekregen, uit handen van de broers Wilfred, Cor en Herbert van Werven.