Het AMCS Global Waste & Recycling Benchmark Report 2024 is gepubliceerd!

Download hier jouw exemplaar!

Het krachtige potentieel van digitale transformatie en de toenemende focus op duurzaamheid zijn grote aanjagers van innovatie. De cruciale rol die de industrie kan spelen in een opkomende circulaire economie dwingt organisaties om een onbevangen en toekomstgerichte houding aan te nemen in de besluitvorming.

Hoe innoveert de afval- en recyclingindustrie om juist te profiteren van de kansen die de uitdagingen van vandaag bieden?

Om daar achter te komen, hebben we een wereldwijde enquete uitgevoerd onder afval- en recyclingbedrijven in samenwerking met de ISWA. Dit rapport geeft een overzicht van de belangrijkste resultaten en biedt waardevolle gegevens om een vergelijking te maken van jouw huidige situatie en toekomstplannen met vergelijkbare organisaties. Daarnaast levert het ideeën om optimaal te presteren in de huidige markt.

Download het Global Waste & Recycling Benchmark Report om te ontdekken:

  • Het gebruiken van technologie en de plannen op het gebied van onderandere de naleving van regelgeving, business intelligence, AI en de cloud.
  • Wat de status is van uitdagingen op het gebied van margeoptimalisatie, wagenparkonderhoud en duurzaamheidsrapportage (ESG/EHS).
  • Inzicht in de managementprioriteiten binnen de sector voor de komende 12 maanden.
    Bekijk het rapport voor beter inzicht om zo strategische en duurzame keuzes voor de toekomst te maken….DOWNLOAD