Bnext.nl Projecten & Sloopwerken verder als Adex Groep

In oktober 2022 heeft het management van Bnext.nl Sloopwerken en Projecten de aandelen overgenomen van dat deel van Bnext.nl (voorheen Beelen.nl). Met de naamswijziging naar Adex Groep wordt deze verzelfstandiging bekrachtigd.

Focus op circulariteit en duurzaamheid
Circulariteit en hergebruik van materialen is actueler dan ooit. Met eigen materiaalinventarisatiesoftware, circulaire hubs en gespecialiseerde demontageteams is de afgelopen jaren een organisatie neergezet die volledig gericht is op hoogwaardig hergebruik van materialen. Dankzij forse investeringen in nieuw, schoon en elektrisch materieel kan voldaan worden aan de hoogste eisen voor emissiearm werken.

Klantgerichte dienstverlening met daadkracht
Dit combineert Adex Groep met een gedreven en daadkrachtige aanpak, waarbij de opdrachtgever altijd centraal staat. Met ervaren vakmensen in gespecialiseerde sectorteams worden jaarlijks ongeveer 200 projecten uitgevoerd. Zowel renovatie- als totaalsloop en binnen vrijwel elke sector: retail, woningbouw, kantoren, industrie, utiliteitsbouw, infra/civiel en logistiek.

Vertrouwde management

De directie van Adex Groep bestaat uit Kees van Es (algemeen), Hans van Es (technisch), Axel Hendriks (commercieel) en Arnoud Kleijn (financieel).
(Foto: van/via Adex Groep)

De directie van Adex Groep blijft bestaan uit Kees van Es (algemeen), Hans van Es (technisch), Axel Hendriks (commercieel) en Arnoud Kleijn (financieel). Samen is de directie goed voor ruim 50 dienstjaren bij (de voorlopers van) Adex Groep. Hiermee brengt de directie, Kees en Hans in het bijzonder, de marktkennis en ervaring om het succes van de onderneming verder uit te bouwen.

Over Adex Groep
Na meer dan 30 jaar geleden te zijn begonnen als Beelen Sloopwerken en in 2022 hernoemd tot Bnext.nl is Adex Groep vandaag marktleider in sloop en demontagewerkzaamheden. Met een breed materieelpark en een eigen asbest- en chroomVI saneringstak staat Adex Groep voor een gedegen aanpak van elk ontmantelings- of saneringsproject. Dankzij ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen zijn ze koploper als het gaat om circulariteit en duurzaamheid.