Sando Puinrecycling kiest voor OMS4Business

De keuze is gevallen op OMS4Business! Na een periode van wikken en wegen is besloten om de in- en uitgaande vrachten van de grondbank te registreren met OMS4Business. Het grote gebruikersgemak en de beschikbaarheid van digitale facturen en weegbonnen (en andere documenten) gaven de doorslag. Mede de afspraak dat de nieuwe Milieu Hygiënische Verklaring, per 1 april 2010 is opgenomen in de programmatuur, maakte de beslissing eigenlijk heel logisch.

De handtekening is gezet en de implementatie is gestart. De komende weken zullen we met de inrichting starten en de koppeling met Exact Online activeren. Daarna gaan we echt live!

OMS4Business
Het 100% cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk in gebruik en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Digitaal werken
Met de komst van Internet (inmiddels al weer een hele tijd geleden) zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!