Een nieuwe speler betreedt het toneel in de transportsector met de oprichting van RIXZ. Dit jonge en ambitieuze bedrijf, opgericht door Yannick de Bruin en Rik Mouissie, specialiseert zich met name in het bemiddelen van freelance specialisten binnen o.a. de afvalinzamelingsbranche. Met hun uitgebreide kennis en passie voor deze specifieke sector belooft RIXZ een frisse wind te brengen en nieuwe mogelijkheden te creëren voor zowel opdrachtgevers als chauffeurs.

RIXZ richt zich voornamelijk op het samenbrengen van transportbedrijven binnen de afvalinzamelingsbranche met gekwalificeerde en gemotiveerde freelance chauffeurs. Yannick de Bruin, medeoprichter van RIXZ, is een jonge ondernemer van 22 jaar oud. Na een dienstverband van vijf jaar heeft hij deze kans gekregen van zijn voormalige werkgever, Rik Mouissie, om samen RIXZ op te richten en hun gedeelde passie voor de transportsector voort te zetten.

Met een zorgvuldige selectieprocedure en een diepgaand begrip van de eisen en uitdagingen binnen de afvalinzamelingsbranche, streeft RIXZ ernaar om de juiste chauffeur op de juiste opdracht te plaatsen. Ze zijn toegewijd aan het leveren van maatwerkoplossingen en leggen een sterke focus op de persoonlijke en professionele groei van hun chauffeurs.

Yannick de Bruin, medeoprichter van RIXZ, is enthousiast over de mogelijkheden die het bedrijf biedt: “We hebben gezien dat er binnen de afvalinzamelingsbranche een groeiende behoefte is aan flexibele en gespecialiseerde chauffeurs. Met RIXZ willen we inspelen op deze behoefte door opdrachtgevers te voorzien van hooggekwalificeerde freelance chauffeurs die klaarstaan om hun expertise in te zetten.”

Rik Mouissie, medeoprichter van RIXZ, voegt eraan toe: “Als voormalig werkgever van Yannick heb ik gezien welk potentieel hij heeft. Samen hebben we besloten om deze kans te grijpen en RIXZ op te richten. We zijn vastbesloten om een betrouwbare partner te worden voor zowel transportbedrijven als freelance chauffeurs binnen de afvalinzamelingsbranche. Met onze expertise en persoonlijke benadering willen we duurzame relaties opbouwen en de branche verder helpen groeien.”

RIXZ werkt op dit moment al samen met een groot aantal inzamelaars, gemeente en chauffeurs en is van plan om nog nauwer samen te werken met diverse transportbedrijven binnen de afvalinzamelingsbranche, zowel lokaal als nationaal. Door zich te onderscheiden met kwaliteit, betrouwbaarheid en een efficiënte aanpak, wil het bedrijf uitgroeien tot een gewaardeerde en gerespecteerde partner in de sector.