Geesinknorba levert 325ste unit aan Clean Mat Trucks

Martin Roos, Clean Mat Truckverhuur BV (links) en Rudolf Dieben, Area Sales Manager Geesinknorba (Foto: van/via Geesinknorba)

Verhuurbedrijf Clean Mat Trucks in Andelst heeft de levering van de 325ste unit van Geesinknorba in ontvangst genomen. Deze mijlpaallevering betreft een gloednieuwe GPM IV-kraanopbouw die zal worden toegevoegd aan het uitgebreide wagenpark. Het voertuig zal beschikbaar zijn voor korte en lange termijn verhuur aan gemeenten en particuliere afvalverwerkers in heel Nederland.

Deze nieuwe Geesink GPM IV achterlader is ideaal voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare afvalverwerkingsdiensten. Met de grote stortkoker en kraan is deze unit zeer geschikt voor het inzamelen van ondergronds afval in stedelijke gebieden.

De unit heeft een laadbak van 16m3 en een HIAB S-HiPro 230W kraan met een reikwijdte van 10,7 meter en een hefvermogen van 1.920 kg. De kraan heeft nieuwe slimme functies zoals de CTC (Crane Tip Control) en SAM (Semi Automatic Motion) voor eenvoudige bediening en soepele bewegingen tijdens het hanteren van de kraanbakken. Hierdoor kunnen operators zich volledig concentreren op de kraanbediening. Het chassis is de bekende DAF CF 340 FAN.

Al onze voertuigen worden ondersteund door onze servicecentra en een team van deskundige technici om ze op de weg te houden!

Geesinknorba feliciteert Clean Mat met deze nieuwe truck en bedankt hen voor het vertrouwen in het bedrijf. Zij waarderen het oprecht!