A&G wijzigt naam in Van Gansewinkel Minerals

A&G (onderdeel van Van Gansewinkel Groep) gaat per 1 januari 2012 verder onder de naam Van Gansewinkel Minerals. De naamswijziging past in de transitie van de onderneming van bodemsaneerder en grondreiniger naar duurzame grondstoffenleverancier. De activiteiten van Van Gansewinkel Minerals sluiten aan op de visie ‘Afval bestaat niet’ van Van Gansewinkel Groep.

Van Gansewinkel Minerals zet steeds meer minerale afvalstoffen om in secundaire grondstoffen en zet deze af onder de naam FORZ. Dit product wordt als vervanger van zand, grind en bindmiddel toegepast in de grond- en wegenbouw en de betonwarenindustrie.

Bij de productie van FORZ geeft het bedrijf onder andere reststoffen die vrijkomen bij Van Gansewinkel Groep – zoals bodemassen en sorteerzeefzand – een tweede leven.

Het onderdeel A&G Milieutechniek (bodemsanering & grondreiniging) zal als apart onderdeel van Van Gansewinkel Minerals worden gepositioneerd en krijgt de naam Van Gansewinkel Milieutechniek. De naamswijziging heeft geen gevolgen voor de activiteiten en dienstverlening van de onderneming.

 

[vc_button title=”Meer over Van Gansewinkel” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-gansewinkel-afval-bestaat-niet/”]