Bedrijfsafval routes door één man dankzij revolutionair inzamelsysteem

One2Move

one2move revolutionair inzamelsysteemDe elektrische trekker One2Move biedt afvaldienstverleners jaarlijkse besparingsmogelijkheden van €40.000,- per inzamelvoertuig. Dit hulpmiddel is door TNO uitgeroepen tot Best Practice in de afvalbranche en wordt tijdens de Reinigingsdemodagen in Lelystad gepresenteerd door de bedrijven Movexx en MoveFwd. Twee verschillende bedrijven met eenzelfde missie.

Movexx
Movexx is de fabrikant die een grote kans zag in de ontwikkeling van de One2Move. Met dit hulpmiddel kunnen de grotere rolcontainers namelijk zonder moeite naar het inzamelvoertuig worden verplaatst zonder de inzet van een tweede man.

MoveFwd
De implementatie van de One2Move kan desgewenst uit handen worden genomen door MoveFwd; een onderneming die is ontstaan vanuit de vraag naar adviseurs die ervaring hebben met de implementatie van de One2Move. ‘Ons geloof in deze innovatie is dusdanig groot dat wij het implementatietraject op basis van ‘no cure no pay’ durven uit te voeren’ aldus Bas Bakkenes van MoveFwd.

Men kan het systeem tijdens de Reinigingsdemodagen zelf uitproberen en tegelijkertijd nader kennis maken met de logistieke vernieuwers achter Movexx en MoveFwd.

Bekijk voor meer informatie hieronder de digitale presentatie van de One2Move:

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.