21south ISO 27001 gecertificeerd

ICT dienstverlener 21south heeft de ISO 27001 audit succesvol afgerond en is ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificering betreft de software development én applicatiebeheer processen alsmede de managed services dienstverlening van 21south.

Onderdeel van de certificering is software platform 21QUBZ, een moderne en innovatieve applicatie voor bedrijven binnen de Afval- & Milieubranche.

Inzamelaars, verwerkers en recyclers van waardevolle grondstoffen hebben dagelijks te maken met uitdagende en complexe processen zoals inzameling op verschillende ophaal adressen, het inplannen van medewerkers, het wegen van aan- en afgevoerde grondstoffen en daarbij behorende facturatie. Dit alles vraagt om helder overzicht, nauwkeurige administratie & een professionele logistieke planning.

21QUBZ, het alles-in-één-platform, maakt switchen tussen meerdere applicaties overbodig, is gebruiksvriendelijk, zorgt voor eenvoudige werkprocessen, meer efficiëntie, is volledig cloudbased en ondersteunt Huis-aan-huis inzameling en Bedrijfsafvalinzameling.

Meer informatie: https://21south.nl/21qubz/