Van Werven vanaf nu: Van Werven Infra & Recycling

Van Werven heeft tijdens het nieuwjaarsdiner op 3 januari een nieuwe website en huisstijl onthuld aan haar medewerkers. Naast het licht aangepaste logo en de website zijn de gevarieerde bedrijfsactiviteiten samengevat in Van Werven Infra & Recycling.

De nieuwe huisstijl volgt op de ontwikkelingen die het familiebedrijf in de laatste jaren heeft doorgemaakt. Naast innovaties, bedrijfsovernames en uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is Van Werven ook actief in een veranderende markt. “We moeten ons continu blijven aanpassen en dat kúnnen we. Dat laten we nu nadrukkelijker zien in onze communicatie”, zegt algemeen directeur Ton van der Giessen.

In bijna zeventig jaar tijd is Van Werven gegroeid naar een bedrijf waar dagelijks 500 mensen werken, waarbij veel verschillende bedrijfsactiviteiten elkaar aanvullen. Zo begon Van Werven als eenmansbedrijf en agrarisch dienstverlener, maar is het naast de grote capaciteit in machineverhuur ook actief geworden in onder andere saneringen, bosbouw, transport en het leveren van bouwstoffen en onlangs de specialisatie in natte bouwkuipen. Vanaf dat Van Werven in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw actief werd in de bouw, was afval een goed middel voor de retourlogistiek en van daaruit is afvalinzameling en recycling een specialiteit en passie geworden. Met het recyclen van kunststof is Van Werven sinds vijf jaar uniek in Europa.

Van der Giessen: “We merkten dat we het zelf lastig vonden om kort uit te leggen wat we allemaal precies doen. Zowel voor onszelf als voor onze omgeving is het goed om onszelf helder te profileren. Onze activiteiten zijn gestoeld op twee pijlers: infra en recycling. In onze nieuwe slogan vatten we samen waar ons werk om gaat: samen werken aan échte oplossingen. Wij zijn ondernemend, slagvaardig, eerlijk, betrokken en puur. Dat zijn we al bijna zeventig jaar en dat moeten we onszelf en onze omgeving blijven vertellen.”

De nieuwe website vertelt dit verhaal van Van Werven, maar is bijvoorbeeld ook nog beter mobiel bereikbaar. Tevens is het eenvoudiger geworden om online containers te bestellen voor bijvoorbeeld een verbouwing. De website is te bekijken via www.vanwerven.nl.

 

[vc_button title=”Meer over Van Werven” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-werven-afvalservice/”]