Van Kaathoven Groep versterkt zich met Rondo Afvalbeheer

Rondo Afvalbeheer uit Obdam maakt per 24 april 2015 deel uit van de Van Kaathoven Groep. De overname, waarbij alle aandelen over zijn gegaan naar de Van Kaathoven Groep, is vandaag door beide partijen bekend gemaakt. Met deze stap vergroot Rondo Afvalbeheer haar commerciële slagkracht en zal zij haar specifieke expertise in afvalbeheer inzetten bij het huidige klantenbestand van de totale van Kaathoven Groep. De directie van Rondo Afvalbeheer, bestaande uit Ron van der Sluijs en Peter van Borre, zal onverminderd actief blijven binnen het bedrijf.

De directie van Rondo Afvalbeheer is zeer verheugd met de overname. “de Van Kaathoven Groep heeft heldere ambities in de afvalmarkt, dit spreekt ons enorm aan. De afgelopen vijf jaar hebben wij een flinke groei doorgemaakt. Door aansluiting bij de Van Kaathoven Groep verwachten wij deze groei verder te continueren“

Rondo Afvalbeheer is al bijna 20 jaar actief in Nederland en België en biedt oplossingen voor complexere afvalvraagstukken met specialisme in gevaarlijk afval, hoogcalorische afvalstromen en food gerelateerd afval dat geschikt is voor vergisting. De kennis van processen bij industriële bedrijven en productielocaties, is daarbij een belangrijke troef.

Aanwinst voor pijlers klantgerichtheid, kennis en kunde
De Van Kaathoven Groep, die vorige week nog de overname van Peters Papierhandel uit Limburg bekend maakte, is zeer verheugd met deze waardevolle versterking in haar Groep. Rob van Gansewinkel: “Voor de Van Kaathoven Groep is dit een belangrijke strategische stap voorwaarts. Er bleek al snel een goede klik met Rondo Afvalbeheer in onze wederzijdse visie om vanuit een beproefd beheerconcept maatwerkoplossingen aan te bieden. Mede door haar online registratiesysteem kunnen we onze huidige en nieuwe opdrachtgevers nog beter regisseren in het beheer van hun afvalstromen. Rondo Afvalbeheer is een aanwinst voor onze Groep waarmee we de pijlers klantgerichtheid, kennis en kunde nog beter vorm kunnen geven”.