SUEZ en Rubicon Global starten strategisch partnerschap

SUEZ en Rubicon Global kondigde een baanbrekende strategisch partnerschap aan, en starten hiermee naar eigen zeggen een revolutie in de afvalindustrie.

Dit partnerschap, dat het innovatief model van Rubicon combineert met de ervaring van het duurzaam beheren van grondstoffen door SUEZ, zal de weg vrij maken voor de inzet van innovatieve en effectieve oplossingen op de Amerikaanse en Europese markten

SUEZ en Rubicon gaan samen werken aan de technologie en data, door het versnellen van de ontwikkeling en implementatie van het cloud-gebaseerde Rubicon’s vervoerders management platform, het customer portal en de mobiele apps. SUEZ zal Rubicon’s technologie gaan gebruiken in hun vloot van inzamelvoertuigen. Daarnaast zal de samenwerking zich richten op verbetering van de dienstverlening voor gemeenten door middel van het SmartCity concept, het helpen van overheden bij het verbeteren van de huishoudelijk afval inzameling door middel van het verzamelen en analyseren van gegevens, evenals de vlootoptimalisatie en efficiency.

SUEZ heeft tot doel de digitale transformatie van haar Recycling & Recovery Division te versnellen, door het verbeteren van het customer portal en het creëren van digitale platforms gewijd aan afvalvolumes met als doel de inzameling van kleine hoeveelheden afval geproduceerd door veel klanten geografisch te optimaliseren.

Lees verder het originele persbericht: http://newsroom.suez-environnement.fr/wp-content/uploads/2017/01/PR-suez-rubicon-global-digitalisation-strategic-partnership-20170110-ENG.pdf