GP Groot en BOHA/-Texaco nieuwe Business Sponsor AZ

GP Groot en BOHA/-Texaco zijn samen Business Sponsor geworden bij AZ. De bedrijven verbinden zich voor drie jaar aan de Alkmaarders. Met deze vernieuwde sponsorrelatie breiden GP Groot en BOHA/-Texaco het reeds sinds begin jaren negentig bestaande sponsorschap uit.

“GP Groot en BOHA/-Texaco en AZ passen goed bij elkaar”, aldus algemeen directeur Marcel Wester van GP Groot. “Met het wegvallen van hoofdsponsor DSB Bank, is bij AZ veel steun weggevallen. Wij hopen met het uitbreiden van het sponsorschap van GP Groot en BOHA/-Texaco extra ondersteuning aan AZ te bieden. Het is zowel voor ons als voor AZ belangrijk om de regionale band de komende jaren te versterken. We hopen dan ook dat onze sponsorovereenkomst een signaal aan andere regionale bedrijven is om nu in te stappen.”

“Wij zijn zeer blij dat we GP Groot en BOHA/-Texaco als nieuwe Business Sponsor kunnen verwelkomen”, zegt Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands van AZ. “Sowieso is het mooi dat deze bedrijven hun naam al zo lang aan AZ verbinden. Wij hopen van harte dat dit voor andere regionale bedrijven een duwtje in de goede richting is om nieuwe sponsorovereenkomsten met AZ aan te gaan of bestaande sponsorovereenkomsten te verlengen. De komst van GP Groot en BOHA/-Texaco kan anderen net dat steuntje in de rug geven dat ze nodig hebben.”