Nieuwe website Olieinkoper.nl toont online de waarde van afgewerkte olie

Olieinkoper.nl

Olieinkoper.nl lanceert een unieke website voor de inzameling van afgewerkte olie en andere vloeistoffen in o.a. de sectoren mobiliteit, grondverzet en industrie. Olieinkoper.nl biedt hiermee een eenvoudige en snelle manier om deze afvalstoffen te laten inzamelen en recyclen. De site stelt daarbij eerlijkheid en eenvoud voorop.

Op de website zien bezoekers de actuele vergoeding voor afgewerkte olie door de hoeveelheid in te zamelen afgewerkte olie online in te vullen. Ook kan een inzamelopdracht meteen online verstuurd worden. Dit spaart klanten tijd en levert hem een optimale en eerlijke vergoeding op. Naast afgewerkte olie kan via de site ook de inzameling van andere afgewerkte vloeistoffen worden aangemeld, die ook een vergoeding op kunnen leveren. Olieinkoper.nl positioneert zich met haar tarieven als normsteller in de markt.

Olieinkoper.nl springt met de start van de site in op de toenemende behoefte van bedrijven snel geïnformeerd te worden en niet aan contracten vast te zitten. De klant ziet bij Olieinkoper.nl namelijk direct wat de vergoeding is en kan een inzamelopdracht doorgeven zonder contractuele verplichting. Nieuw in de branche is ook dat Olieinkoper.nl de mogelijkheid biedt via de socialmedia geïnformeerd te worden over actuele vergoedingen en achtergrondinformatie.

www.olieinkoper.nl