Nederlandse tak TTC: directe lijnen en betere service

TTC Nederland vertegenwoordigt Duitse containerproducent

TTC Duitsland start een Nederlandse tak. Deze nieuwe speler in de afvalbranche is kleinschalig, maar heeft een grootschalig assortiment. Bas Beukema en Daniël van Bruggen zijn op 1 oktober 2021 TTC Nederland bv gestart.

Nieuw, maar wel met ruim 30 jaar ervaring
Bas en Daniel brengen veel ervaring met zich mee in de nieuwe organisatie. Bas werkte al sinds 2009 bij containerleveranciers BWaste en Waste Vision. Daniel startte zijn carrière in 2000 bij Suez. Samen goed voor 30 jaar klantgericht werken.

Duitse topkwaliteit
Bas en Daniël gaan zich richten op de verkoop van boven- en ondergrondse systemen voor afvalinzameling. De producten hebben de vertrouwde Duitse topkwaliteit, maar kunnen door de Nederlandse vestiging snel worden geleverd tegen een redelijke prijs. Daarnaast bieden de mannen ook installatie en onderhoud van de containers aan.

Klanten volledig ontzorgen, dat is waar Bas en Daniël voor staan. Daarnaast willen ze ook dicht bij de klant staan. Ook dat gaan ze doen met deze nieuwe Nederlandse vestiging.

Korte lijntjes
De twee kozen heel bewust voor een kleinschalige en platte organisatie. Korte communicatielijnen en hoge service dus. Wel zo prettig. Want je wilt als afnemer gewoon de aandacht die je verdient. Logisch toch? Nou… nee. Dat is niet zo vanzelfsprekend. Bij de levering van ondergrondse containers zijn namelijk veel partijen betrokken. En die moeten allemaal op de hoogte moeten zijn van de voortgang van de levering. Hoe kan dat dan soepeler?

Rechtstreeks contact met de producent
Dat kan sneller en makkelijker, vonden Bas en Daniël. “We laten de klant gewoon rechtstreeks contact opnemen met de productielocatie in Duitsland, als die dat wil.” Het kan dan gaan om vragen als: hoe staat het met mijn levering? Zijn er aanpassingen in technische specificaties? Ook wensen op het gebied van (technische) innovaties kan de klant op deze manier rechtstreeks met de ontwikkelafdeling van TTC Duitsland bespreken. Bas en Daniël vinden het niet altijd handig en soms onnodig om daar steeds tussen te zitten. “Een bewuste keuze, omdat we uit ruime ervaring weten dat klanten hier behoefte aan hebben. Zo creëren wij meerwaarde voor de klant.”

Subway Lumio
TTC Nederland kan vele modellen aanbieden. Zo mogen ze bijvoorbeeld het succesvolle product van TTC Duitsland, de Subway Lumio, verder uitbouwen in Nederland. TTC Duitsland heeft alleen al voor de Nederlandse markt meer dan 20.000 containers mogen produceren. In de loop der jaren is de Subway Lumio steeds verder doorontwikkeld. Zowel ontwerptechnisch, functioneel als esthetisch.

De productkwaliteit was altijd al hoog, de service is vanaf nu nog beter. Dat is het motto van Bas en Daniël.

Zij praten graag met u verder en hebben de lijnen open staan via: 06-13911281(Bas Beukema) of 06-30171729 (Daniël van Bruggen). Mailen kan natuurlijk ook: bas@ttc-nl.nl of daniel@ttc-nl.nl.