Van Gansewinkel genomineerd voor Beleving Award

Voor het zevende jaar op rij is Van Gansewinkel genomineerd voor de Integron Beleving Award. Het onderzoeksbureau Integron rijkt jaarlijks de award uit aan organisaties die uitblinken op het gebied van klanttevredenheid, waarvoor het de klanttevredenheidscijfers van ruim 1.200 Nederlandse en Belgische bedrijven onderzoekt. De afvalrecycler heeft de award in de afgelopen jaren vijf keer gewonnen.

Van Gansewinkel is het afgelopen jaar met een 8,4 gemiddeld gewaardeerd, de hoogst behaalde score sinds de afvalrecycler is gestart met het onderzoeken van de klantwaardering. De waardering is in 2015 met name behaald door een verbeterde score op de pijlers ‘klachtenafhandeling’ en ‘betrouwbaarheid van dienstverlening’.

“Klantwaardering is de basis van al onze werkzaamheden en het resultaat van hoe wij dagelijks onze dienstverlening inrichten en uitvoeren. De nominatie is voor Van Gansewinkel bijzonder waardevol omdat we er als vanzelfsprekend naar streven de klanttevredenheid ieder jaar verder te verbeteren”, aldus Geert Glimmerveen, directeur van Van Gansewinkel Nederland. “Op de nominatie zijn we dan ook bijzonder trots. Het bewijst hoe onze klanten over onze werkzaamheden denken en geeft aan hoe zij de toegevoegde waarde van Van Gansewinkel als dienstverlener zien. Daarbij is dit ook de beste motivatie voor zowel onze eigen medewerkers in het veld als op kantoor. Natuurlijk ontvangen ook wij wel eens een klacht. Juist dan is het zaak om deze serieus te nemen en ervan te leren. Niemand is perfect, maar als organisatie moet je bereid zijn te willen verbeteren. Die wil is er enorm en daar ben ik trots op.”

Onderzoeksbureau Integron rijkt de Beleving Awards 2016 op 10 maart 2016 uit in de Kunsthallen Rotterdam.

 

[vc_button title=”Meer over Van Gansewinkel” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-gansewinkel-afval-bestaat-niet/”]