Medewerkers van Cure, BAT Tilburg en de Afvalstoffendienst Den Bosch starten MBO-2 beroepsopleiding

(foto: van/via SPA Groep)

Een hartelijke ontvangst in De Druiventros voor 15 medewerkers van Cure, BAT Tilburg en de Afvalstoffendienst Den Bosch. Vol enthousiasme gaat deze klas (3 dames en 12 heren) aan de slag met hun verdere persoonlijke ontwikkeling. Een jaar lang gaan zij gezamenlijk hun kennis vergroten over de ontwikkelingen in de sector AMBOR (Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte).

De MBO-2 beroepsopleiding omvat een breed aanbod aan lesmodules die aansluiten aan het dagelijkse werk op de milieustraat of op de huisvuilwagen. Onderwerpen als Circulaire Economie, Loopbaan & Burgerschap, Arbowet en communicatieve vaardigheden worden toegespitst op het werk, maar ook Taal en Rekenen komen ruimschoots aan bod.

In totaal gaan zij een jaar lang samen de schoolbanken in (gemiddeld 1x per 2 weken) en zal de theorie ook afgewisseld worden met praktijkopdrachten. Als de direct leidinggevende van de medewerker – naast alle behaalde resultaten van de lesmodules – ook het totaaltraject in de praktijk een positieve eindbeoordeling geeft, verwachten we aan het einde van het schooljaar de vlag te hijsen!

Op een plezierig en leerzaam schooljaar!