Marijn Rietveld nieuwe commercieel directeur Waste Vision

Marijn Rietveld treedt per 1 maart 2020 aan als commercieel directeur (CCO) van Waste Vision. In deze functie wordt Marijn commercieel eindverantwoordelijk voor de businessunits Sales, Marketing en Export. De huidige commercieel directeur Menno Beukema blijft als adviseur verbonden aan de onderneming.

De invulling van de functie voor CCO is een stap richting Waste Vision’s nieuwe (top)structuur die in het tweede kwartaal 2020 in werking treedt. Met Arjen Wittekoek (CEO), Simon Dijkstra (COO), Brenden Keon (CFO) en Tim Blömer (CTO) vormt Rietveld de directie van Waste Vision.

Carrière
Marijn Rietveld brengt ruim 20 jaar ervaring mee, opgedaan in soortgelijke functies bij Norsk Hydro. Als Director Big & Wide Extrusion (B&W) was hij commercieel en strategisch leider voor de B&W productiemogelijkheden in Hydro Extrusion Benelux en stond hij aan het hoofd van het Marketing en Business Development-team voor de verticale markten Marine, Offshore en Rail in Europa.

Over zijn overstap naar Waste Vision zegt hij: ‘Waste Vision heeft een enorme ambitie en duidelijke koers uitgezet. Er wordt hard gewerkt aan een uitstekende basis voor de toekomst. Ik kijk er naar uit om deel uit maken van deze directie en de gepassioneerde Waste Vision medewerkers. Om de markt in binnen- en buitenland verder te ontwikkelen zie ik als een prachtige uitdaging. Om weer meer met techniek en het ontplooien van nieuwe markten bezig te mogen geeft mij ook veel energie en extra drive.’

Menno Beukema
Beukema was één van de oprichters van BWaste International BV. Nadat hij met zijn compagnon Arjen Bijsterbosch in 2017 BWaste verkocht aan Avedon Capital werd Menno commercieel directeur van de nieuwe holding (BBF). Hij bleef tevens medeaandeelhouder en directielid nadat in 2018 en 2019 respectievelijk Mic-o-Data en Beek Container Groep deel gingen uitmaken van de BBF holding, nu Waste Vision. Beukema stopte formeel eind 2019 als directie-lid. Menno wenst Marijn veel succes in deze mooie functie en zal de komende maanden zijn kennis en contacten overdragen aan Marijn.