Lanceringsevent Evreka 360

Save the date for Evreka's launch event in Scheveningen!

Evreka’s lanceringsevent ‘Evreka 360’ op 12 mei in De Pier, Scheveningen brengt alle stakeholders van de afvalproblematiek bij elkaar.

Zich bewust van de nadelige gevolgen van de klimaatcrisis voor Nederland, neemt Evreka de maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van goed afvalbeheer door de Nederlandse sector oplossingen te leveren op software gebied.

Met haar visie gericht op het leveren van Sustainability as a Service en het zorgen voor inclusieve duurzame oplossingen, kijkt Evreka ernaar uit om alle aspecten van het afvalprobleem aan te pakken door de knowhow van haar (internationale) partners in zowel de publieke als de private sector in verschillende industrieën in Nederland te combineren.

Het lanceringsevenement van Evreka is bedoeld om een ​​bijeenkomst te faciliteren voor een gezamenlijke samenwerking.

Evreka gelooft dat dergelijke gezamenlijke inspanningen in de industrie het mogelijk zullen maken om de grenzen van duurzaamheid te verleggen en verregaande transformaties te realiseren om een ​​betere wereld te creëren voor toekomstige generaties en het ecosysteem.

Rekening houdend met de problemen waarmee alle marktpartijen worden geconfronteerd, acht Evreka het belangrijk om end-to-end, integreerbare en geavanceerde afvalbeheeroplossingen te bieden.

Neem deel aan ons event op 12 mei en laat je verassen door de nieuwste generatie afvalbeheer software oplossingen die internationaal veel succes hebben geboekt en nu ook voor Nederland beschikbaar zijn.

Schrijf 12 mei op in de agenda en meld je aan via deze link!