Joris van Vleuten nieuwe Commercieel Directeur Den Ouden Groep

Per 1 januari 2019 is dhr. J.H.A. (Joris) van de Vleuten aangesteld als Commercieel Directeur van Den Ouden Groep.

Door de groei van onze organisatie hebben we als Bestuur van Den Ouden Groep besloten om een extra directielid aan te stellen binnen onze organisatie. We willen onze relaties nog beter kunnen ontzorgen met de diensten en producten die Den Ouden Groep kan bieden. Joris van de Vleuten is 11 jaar werkzaam binnen de Den Ouden Groep en heeft een enorme bijdrage geleverd aan het fundament van de duurzame en innovatieve diensten en producten die Den Ouden Groep kan bieden.

De verdeling van het directieteam is als volgt:

  • Jeroen den Ouden (Directievoorzitter) is verantwoordelijk voor de algemene zaken.
  • Rob den Ouden (Sales Director Ferm O Feed) is verantwoordelijk voor de verkoop van onze organische meststoffen in meer dan 70 landen.
  • Harm den Ouden (Operationeel Directeur) is verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen Den Ouden Groep.
  • Joris van de Vleuten (Commercieel Directeur) is verantwoordelijk voor de commerciële zaken van Den Ouden Aannemingsbedrijf, Bodac en Den Ouden Groenrecycling.

Even voorstellen
“Mijn naam is Joris van de Vleuten, 39 jaar en woonachtig in Schijndel. Sinds 2008 ben ik werkzaam voor het familiebedrijf Den Ouden Groep waar ik gedurende mijn loopbaan meerdere functies heb mogen vervullen.

Gestart als projectleider binnen het Aannemingsbedrijf, waarbij we mooie projecten gerealiseerd hebben waar ik enorm trots op ben. Separaat heb ik binnen Den Ouden Groep taken vervuld als inkoper, lean-coördinator en me bezig gehouden met research and development binnen Den Ouden Groenrecycling. Vervolgens vanaf 2014 als bedrijfsleider betonwegenbouw ons aannemingsbedrijf verder uitgebreid met dit bijzondere specialisme. Na volledige integratie heb ik vanaf 2017 als bedrijfsleider Den Ouden Aannemingsbedrijf sturing gegeven waarbij ik daarnaast toegetreden ben tot het managementteam van de Den Ouden Groep.

In de rol als Commercieel Directeur ga ik me onder andere inzetten op innovatieve en duurzame ketensamenwerking met de markt.”