Inter-Che-m / Inter-GreeN branchewinnaar Nationale Business Succes Award 2015

Een aantal weken geleden is Inter-Chem BV / Inter-Green BV voorgedragen aan de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award. De Nationale Business Succes Award 2015 is de grootste ondernemersprijs van Nederland welke wordt gerealiseerd met medewerking van het Algemeen Dagblad, Financieel Dagblad, BNR radio en RTL Televisie. Missie van deze ondernemersprijs is om het succes van succesvolle bedrijven te benoemen, te versterken en landelijk uit te rollen.

Met trots kan Inter-Che-M B.V./ Inter-GreeN B.V. mededelen dat zij deze week officieel zijn benoemd tot branchewinnaar van de chemische recyclebranche, op onder andere het gebied van meest innovatieve onderneming en groenste bedrijf van Nederland.
Inter-Che-M B.V. produceert nieuwe thinners en lakken van teruggewonnen grondstoffen uit ingezamelde afval, gecombineerd met zuivere duurzame grondstoffen. Zij halen chemisch afval op en zorgen via innovatieve recycling-technieken voor bruikbare grondstoffen die worden gebruikt om er o.a. weer kwalitatief hoogwaardige oplosmiddelen en verf van te kunnen maken.
Onlangs is de productlijn verder uitgebreid met zowel een binnen- als een buitenmuurverf voor de professionele markt.

Met het winnen van deze prijs heeft Inter-Che-M B.V./ Inter-GreeN B.V. een exposurepakket gewonnen die bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Op 21 november zijn zij te zien in het Financieel Dagblad.
  • Op 22 november om 12:55u nemen zij deel aan het programma “De Succesfactor” op RTL 7.
  • Op 28 november worden zij gepresenteerd in het Algemeen Dagblad.
  • Op 12 December is Inter-Che-M B.V./ Inter-GreeN B.V. vertegenwoordigd op een pagina in het Management Team.
  • Tevens zullen er op BNR radio meerdere Inter-Che-M B.V./ Inter-GreeN B.V. radiospots te horen zijn.

Daarnaast zijn zij automatisch genomineerd voor de grote finale van de Nationale Business Succes Award op 4 februari 2016, waar zij bij winst uit handen van Jan Peter Balkenende de Nationale Business Succes Award 2015 uitgereikt krijgen.

Meer info is te vinden op http://www.succesaward.nl/