Holland Recycling gebruikt EcoSoft: Re-use, recycling & refurbish

De ladder van Lansink is bij vele van ons bekend. Het is een waardevol instrument om het afvalbeheer op een duurzame manier vorm te geven. Hergebruik staat op een hogere trede dan recyclen en dat streeft Holland Recycling na.

EcoSoft ERP ondersteunt afval en grondstof beheerprocessen binnen alle tredes van de afvalladder. Alle processen binnen inzameling, hergebruik, recycling en verwijdering kan in EcoSoft ERP worden vastgelegd.

 

Holland Recycling heeft gekozen voor EcoSoft
Holland Recycling is een specialistisch metaalrecycling bedrijf dat sinds kort heeft gekozen voor een nieuw ERP-software systeem.

Zij hebben Eco Software Solutions gekozen als de softwareleverancier voor de toekomst omdat Holland Recycling de pionier wil blijven op het gebied van re-use & recycling.

Pionieren en innoveren vraagt om het ontwerpen en inrichten van nieuwe processen. EcoSoft ERP is de betrouwbare software leverancier die Holland Recycling hierin maximaal kan laten groeien door middel van een professioneel ERP-software platform.

Re-furbish
Een concreet voorbeeld van hoe je de recyclingketens kunt optimaliseren is het refurbishen van wasmachines. Veel wasmachines die werden aangeboden voor recycling konden namelijk worden refurbished zodat zij als betrouwbare occasion weer de consumentenmarkt op konden. Hiermee is de trede hergebruik op de ladder van Lansink ingevuld.

Holland Recycling zet EcoSoft ERP in voor onder andere de printplaat-, elektronica- en metaalrecycling.

Wilt u ontdekken hoe Eco Software Solutions uw onderneming kan helpen innoveren, bezoek de website www.ecosoftwaresolutions.com