HMS Haagse Milieu Services koopt twee Norba N4 achterladers

(Foto: van/via Geesinknorba)

HMS Haagse Milieu Services zet zich dagelijks in om de afvalinzameling te optimaliseren. In een bruisende stad als Den Haag wordt dagelijks zo’n 670 ton huishoudelijk afval geproduceerd. HMS neemt de verantwoordelijkheid op zich om dit afval in te zamelen en te vervoeren, en dit alles met inachtneming van efficiënte werkwijzen.

Om hun streven naar efficiëntie na te streven, heeft HMS onlangs twee Norba N4-achterladers aangeschaft. Gebruikers kunnen afval rechtstreeks in de brede trechter laden, waardoor er geen hefmechanisme nodig is. De trucks zijn gebouwd op een DAF XD FAG-chassis, geleverd door DAF Trucks , bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie.

De toevoeging van de Norba N4-achterladers aan de vloot van HMS betekent een belangrijke stap voorwaarts in de efficiëntie van de afvalinzameling. Deze trucks zullen het bedrijf helpen bij het stroomlijnen van hun activiteiten en het verhogen van de productiviteit, wat bijdraagt ​​aan een schonere stad.

Verder wensen we de toegewijde chauffeurs van HMS die de nieuwe vrachtwagens gaan besturen veilige ritten en veel productieve uren terwijl ze de gemeenschap blijven dienen met adequate oplossingen voor afvalbeheer.