Hamburg kiest voor BWaste

BWaste International GmbH op Duitse markt actief
BWaste International GmbH, de Duitse tak van BWaste International BV uit Eefde, is door de ‘Stadreinigung Hamburg’ geselecteerd als leverancier voor de reiniging en het onderhoud van de ondergrondse afvalverzameling in Hamburg.

“We zijn er trots op om als relatief nieuwkomer op de Duitse markt te zijn verwelkomd. Het stelt ons in staat om onze meerwaarde, die we in de afgelopen jaren met zeer veel passie en succes hebben kunnen tonen in de Benelux, nu ook in Duitsland te kunnen laten zien.”, aldus Bart Zonnenberg van BWaste Duitsland.

In de Duitse afvalmarkt in nog veel terrein te winnen voor ondergrondse oplossingen. “Onze oosterburen zien nu naast de milieu-voordelen ook de significant lagere kosten ten opzichte van hun –vooralsnog- traditionele manier van inzameling”, aldus Zonnenberg

BWaste International GmbH (BWaste Duitsland) is een 100% dochter van BWaste International BV (BWaste) in Eefde. BWaste is al meer dan 10 jaar in veel Nederlandse gemeenten de partner op het gebied van afvalinzameling. BWaste ontwikkelt, plaatst en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers. Daarnaast wordt veel tijd en energie gestopt in innovaties wat zich heeft uitbetaald in een vooraanstaande positie van BWaste in de Nederlandse markt voor afvalinzameling.

 

[vc_button title=”Meer over BWaste” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/bwaste-international/”]