Geesinknorba verwelkomde onlangs een belangrijke delegatie van overheidsinstellingen en afvalverwerkingsbedrijven uit Saoedi-Arabië, Oman en Koeweit in zijn productiefaciliteit. Het bezoek was gericht op het verkennen van de nieuwste technieken en vuilniswagens van Geesinknorba.

De delegatie werd geleid door Yamen Albassatine, die werkt voor de Nederlandse ambassade in Saoedi-Arabië en bestond uit vertegenwoordigers van onder meer MEWA, de gemeente Ryadh, Clean Environment Technologies en BE’AH. Het team werd verwelkomd door René de Wit, CEO van Geesinknorba, en Hermann Speckhahn, COO, die hen een lunch en een rondleiding door de productiefaciliteit voorzagen en de nieuwste vuilniswagens van het bedrijf demonstreerden.

‘Met trots presenteren wij onze nieuwste innovaties op het gebied van vuilniswagens. Als toonaangevende producent van RCV’s zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten”, zegt René de Wit.

Tijdens de rondleiding was de delegatie onder de indruk van de innovatieve producten en toonden ze interesse om verdere samenwerking in de toekomst te onderzoeken.