Geesinknorba en Volvo hebben een nieuwe volledig elektrische vuilniswagen uitgebracht. Het nieuwe demovoertuig is gebouwd op Volvo’s nieuwe chassis uit de FM-serie en heeft de Norba N4-carrosserie met een L200-lift.

Een van de speciale kenmerken van het nieuwe voertuig is een opklapbare ladder onder de carrosseriedeur, waardoor machinisten gemakkelijk toegang hebben tot het voertuig voor inspectie en onderhoud. De achterklep heeft ook een aan de linkerkant gemonteerde steun voor veilig onderhoud.

Naast deze functies is het nieuwe voertuig uitgerust met een 360°-veiligheidscamerasysteem, waardoor machinisten te allen tijde een volledig zicht op hun omgeving hebben. Er is ook een internet/GPRS-modem beschikbaar voor ondersteuning op afstand, waardoor operators gemakkelijker de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben.

Dit nieuwe voertuig is een belangrijke aanwinst voor de afvalverwerkingsindustrie en biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing die zowel milieuvriendelijk als gemakkelijk te onderhouden is. Met zijn innovatieve functies en geavanceerde technologie zal het zeker een hit worden bij zowel operators als klanten.


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.