Geesinknorba heeft onlangs een indrukwekkende vuilniswagen afgeleverd aan Bnext. Het nieuw aangeschafte voertuig, een Geesink GPMIV, heeft een laadbak van 20 m³ en is uitgerust met een GCB hefsysteem, waardoor het zowel twee- als vierwielige containers efficiënt kan behandelen. Het chassis wordt geleverd door Scania, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid nog verder worden verbeterd.

Een van de opvallende kenmerken van dit voertuig is het Welvaarts-weegsysteem , dat nauwkeurige meting van de afvalinzameling mogelijk maakt, wat de efficiëntie en nauwkeurige rapportage bevordert. Deze technologie sluit aan bij het engagement van Bnext om hun afvalbeheeractiviteiten te optimaliseren.

De Geesink GPMIV zal worden ingezet op verschillende locaties die door Bnext.nl worden bediend, waardoor een efficiënte afvalinzameling op verschillende gebieden wordt gegarandeerd. De veelzijdigheid en geavanceerde functies maken het een ideale aanvulling op de vloot van Bnext, ter ondersteuning van hun missie om milieuverantwoorde oplossingen voor afvalbeheer te bieden.