Evreka nu ook in Nederland!

Vastbesloten om het wereldafvalprobleem op te lossen, is Evreka nu in Nederland

In de afgelopen drie jaar hebben we ons verdiept in de Nederlandse markt om daarmee de basis te leggen om nu de Nederlandse markt te betreden.

Dit hebben wij gedaan door een vergaande analyse uit te voeren van de vereisten op het gebied van software binnen het afvalbeheer in Nederland.

Daarom zijn wij verheugd om aan te kondigen dat we vorige week eindelijk ons kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven hebben geopend.  Hierdoor kunnen we hands-on klantgerichte diensten bieden en voldoen we aan de specifieke behoeften van onze klanten in de regio.

Deze uitbreiding maakt het voor ons mogelijk om enkele van de grootste uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd op te lossen, zoals gebrek aan transparantie en traceerbaarheid, compatibiliteit met de productenverantwoordelijkheid, naadloos assetbeheer door middel van ketenintegratie en flexibiliteit.

Onze inspanningen bij het digitaliseren van afvalbeheer hebben hun doel gevonden in de richting van een groter geheel. Ons uiteindelijke doel is namelijk om de CO2-uitstoot in de wereld te verminderen. Ook willen we het gemakkelijker maken om nieuwe bronnen uit afval te creëren. https://evreka.co/nl