EcoSoft breed inzetbaar bij Van Diemen: Sloop, afvalmanagement en recycling

Van Diemen heeft recentelijk gekozen voor de ERP software van Eco Software Solutions. Wat direct opviel bij Van Diemen, was de brede inzetbaarheid van de software binnen hun onderneming. Van Diemen heeft namelijk verschillende diensten zoals sloopwerkzaamheden, afvalmanagement en recycling.

Het inrichten van de bedrijfsprocessen in het nieuwe EcoSoft ERP en de migratie van alle data uit het voorgaande administratiesysteem verliep buitengewoon soepel. EcoSoft is een ERP-systeem dat eenvoudig is in te richten en naadloos aansluit op alle moderne afvalbeheer processen. Het team van Eco Software Solutions heeft intensief samengewerkt met de mensen bij Van Diemen om tot de best passende oplossingen in de informatiehuishouding te komen.

Oog voor klantprocessen
Er is aandacht besteed aan de inrichting van de klant- en orderprocessen bij Van Diemen. Een hogere servicegraad leveren aan hun klanten is een duidelijk streven van Van Diemen. EcoSoft realiseert zich dat de duizenden klanten in de administratie de echte klanten zijn. De focus in ons software ontwerp ligt dan ook op de klanten van onze klanten. Dankzij dit ontwerp en het bieden van klanten -apps en portals bereiken wij die hogere servicegraad.

Om groei te kunnen realiseren zijn tevreden klanten essentieel. De order, contract en administratieve processen rondom klantbeheer moeten naadloos verlopen. EcoSoft ERP waarborgt dit.

Het team van Van Diemen is 3 weken geleden succesvol LIVE gegaan met het EcoSoft ERP.

EcoSoft wil het team van Van Diemen bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen.

Over Van Diemen
Van Diemen is al sinds 1936 actief in de afvalbranche en sloopwerken. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote en duurzame sloopaannemer in de regio. We staan bekend als een slimme sloper. Voor onze opdrachtgevers voeren we alle denkbare werkzaamheden uit op gebied van afvalmanagement en recycling. Onze uitdaging is om zoveel mogelijk afval in de kringloop opgenomen te krijgen. www.vandiemensloop.nl

Over EcoSoft
Voor bedrijven in de recycling- en afvalindustrie is het van cruciaal belang om voorop te lopen in zowel operationele efficiëntie als klanttevredenheid. EcoSoft ERP biedt niet alleen krachtige back-end tools voor bedrijfsbeheer, maar zet ook de klant op de voorgrond met geavanceerde self-service oplossingen zoals een eigen klantomgeving en mobiele apps. Het resultaat? Een win-win jouw bedrijf en jouw klanten.

Wilt u ontdekken hoe EcoSoft uw onderneming kan helpen innoveren?

Neem contact op met Martijn of Rogier:
Martijn Schimmer: Martijn@ecosoftwaresolutions.com
Rogier de Klein: Rogier@ecosoftwaresolutions.com
Website: www.ecosoftwaresolutions.com