(Foto: van/via Procomat)

De stad Stockholm heeft een raamovereenkomst getekend met Irec Svenska AB via een openbare aanbestedingen. De overeenkomst is geldig voor twee jaar met de mogelijkheid van verlenging van één + één jaar. De raamovereenkomst omvat 550 WasteMates. Door de bakken op drukke locaties te plaatsen kan het afvalinzamelingsproces sterk worden geoptimaliseerd. Dit resulteert in lagere inzamelkosten en minder Co2-uitstoot.

Stockholm is de hoofdstad en grootste stad van Zweden. Het heeft een oppervlakte van 188 km² en behoort tot de provincie Stockholm. De grotere regio Stockholm heeft meer dan 2,4 miljoen inwoners.

Vanwege de vele (grote) wateren in de stad wordt Stockholm ook wel het “Venetië van het Noorden” genoemd. De stad ligt in de archipel, met 24.000 eilanden.

Procomat is trots op de fijne samenwerking met haar Zweedse distribiteur: Irec!

De WasteMate(s) helpen graag met het schoon houden van de stad. Zij zorgen voor minder verspilling en meer blije mensen op straat.

Wilt u ook uw afval inzameling in kaart brengen en tegelijk kosten verlagen en uitstoot verminderen? Neem dan contact op met het team van Procomat