De Graaf Groep genomineerd voor NHN Business Award

De Graaf Groep in Purmerend is opnieuw genomineerd voor de finale van de Noord-Holland-Noord Business Award. Op 22 oktober 2015 wordt onder presentatie van Maurice de Hond het winnende bedrijf bekend gemaakt in Chateau Marquette te Heemskerk. Vorig jaar behaalde De Graaf Groep de tweede plaats. Stemt u dit jaar ook weer?

Alle afvalsoorten hergebruiken
De Graaf Groep is een familiebedrijf met ruim 60 diverse medewerkers. Duurzaam afvalbeheer staat centraal. Al het afval krijgt zover mogelijk een tweede leven. Zelfs de voormalige warmtekrachtcentrale van de Nuon wordt volledig hergebruikt. Alle bruikbare deelgebouwen worden opnieuw ingezet. Andere delen worden gesloopt en ter recycling aangeboden. Door afval te hergebruiken kunnen wij met zijn allen het milieu sparen en daarmee bijvoorbeeld klimaatveranderingen een halt toeroepen.

De hele cirkel rond met papier
Ook het duurzame label Paper for Paper is kenmerkend voor De Graaf. Als papier niet meer bruikbaar is, zorgt De Graaf voor de inzameling en verwerking daarvan en voor de teruglevering van nieuwe papierproducten. Is het belangrijk papier dat nog niet mag worden vernietigd, dan slaat De Graaf dat papier op in een veilige archiefopslag.

Ook voor duurzaam? Stem vóór 14 oktober!
Zo zijn er tal van afvalstromen waar De Graaf raad mee weet, zodat dit afval niet langer het milieu belast. Staat bij u duurzaamheid ook centraal? Stem dan voor De Graaf Groep op de website van de Noord-Holland-Noord Business Awards. Dat kan tot 14 oktober.

De verkiezingen bijwonen in Chateau Marquette
U kunt ook zelf aanwezig zijn bij de verkiezingen op 22 oktober. De avond is in Venetiaanse galasfeer en gaat vergezeld met een exquise diner in het prachtige kasteel Marquette te Heemskerk. Meer informatie vindt u op de website http://nhn-businessawards.nl/