ToeleveranciersAMCSCSRD-Kennissessie voor de Waste & Recycling Industrie

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: duizenden organisaties zullen in 2025 voor het eerst moeten gaan rapporteren volgens de Corporate Social Responsibility Directive, kortweg de CSRD. Deze nieuwe richtlijn zal ook gevolgen hebben voor veel bedrijven in de waste & recycling industrie.
Waar te beginnen?

Op de website van de Europese Unie is natuurlijk alles over de regeling zelf te vinden en daarnaast zijn er talloze non-profit en commerciële websites met goede aanvullende informatie. Maar het grote nadeel hierbij is dat deze informatie gefragmenteerd wordt aangeboden en vaak theoretisch blijft. Dit is waarschijnlijk de reden waarom er in veel organisaties nog onduidelijkheid heerst over de CSRD. Als het CSRD-team van AMCS met opdrachtgevers in gesprek gaat, horen ze vaak dezelfde vragen: Wat is de CSRD nu precies? Wie moeten eraan voldoen en vanaf wanneer? Waar moet ik beginnen en wat zijn de vervolgstappen?

CSRD-Kennissessie voor de Waste & Recycling Industrie
Daarom organiseert AMCS specifiek voor de Waste & Recycling Industrie een CSRD-kennissessie. We verwelkomen u graag op 18 april op ons kantoor in Hoofddorp.
Wat kunt u verwachten:

  • De impact van de CSRD op de Waste & Recycling industrie
  • CSRD-stappenplan
  • Welke digitaliseringsstrategie moet ik volgen?
  • Korte live demo van de nieuwe EHS/CSRD SaaS-oplossing

Natuurlijk is er tijdens en na de kennissessie de mogelijkheid om te netwerken met duurzaamheidsspecialisten uit de Waste & Recycling Industrie.

Na afloop van deze sessie weet u welke impact de CSRD op uw organisatie zal hebben en waar u moet beginnen. Daarnaast heeft u inzicht in hoe digitalisering de verzameling van ESG-gegevens en rapportage conform de CSRD eenvoudiger maakt.
Aanmelden kan hier

Ander nieuws