BWaste en haar dochters verhuizen naar groene omgeving

Het groeiende BWaste International verhuist volgend jaar met haar dochterondernemingen naar het voormalige DSB-pand in Eefde. BData, gespecialiseerd in kantoorautomatisering en BSpaas dat zich bezig houdt met reserveringssoftware voor sportaccommodaties, hebben de primeur om zich als eerste dochterbedrijven van BWaste International te mogen vestigen in de nieuwe kantoorvilla ‘De Haemstede’. De komende weken zullen fasegewijs de overige bedrijven volgen. De materieel- en onderhoudsdienst van BWaste blijft voorlopig gevestigd aan de Harderwijkerstraat in Deventer.

BWaste International groeide aan de Harderwijkerstraat uit haar jasje. Hier betrok men in de loop der jaren verschillende loodsen, kantoorunits en Portakabins om het personeel te kunnen huisvesten. Al lang geleden werd de wens uitgesproken om ooit de verschillende bedrijven op één plek te situeren. De nieuwe locatie aan de Zutphenseweg in Eefde maakt dit mogelijk. “Natuurlijk, we zitten straks ruimer in ons jasje. Maar nog belangrijker vinden wij dat wij als collega’s nog meer van elkaar, van de synergie tussen de verschillende disciplines gaan profiteren. Het moet aanstekelijk gaan werken door elkaar vaker tegen te komen op de werkvloer en jij je collega informeel bijpraat bij het koffieapparaat. Wij willen daarmee nieuwe ideeën, nieuwe projecten stimuleren. Op dat gebied is ons niets te gek. We leven van innovaties.”, aldus Menno Beukema, directeur BWaste.

 

[vc_button title=”Meer over BWaste” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/bwaste-international/”]