Attero verkoopt zijn textiel- en kunstgrasrecycling activiteiten

Deze verkoop past in de strategische keuze van Attero om zich specifiek te richten op de industriële verwerking van restafval en hieruit duurzame energie te produceren en maximaal grondstoffen terug te winnen.

De nieuwe eigenaar is V+V bv. Het is een onderneming van mw. Hannet de Vries-in ’t Veld en mw. Tich Vanduren. Zij hebben beiden een uitgebreide ervaring en expertise in de afvalverwerking en recylingbranche. De werkgelegenheid van beide activiteiten blijft behouden. Alle medewerkers, gaan over naar de nieuwe werkgever.

Textiel- en kunstgrasrecycling
Attero heeft besloten de recycling van textiel bij VAR/Frankenhuis in Haaksbergen en de recycling van kunstgras op het terrein van Attero in Wilp te verkopen. De verkoop van beide activiteiten past in de aangescherpte strategie van Attero. Paul Ganzeboom, algemeen directeur Attero: “Ik ben blij dat we de activiteiten kunnen overdragen aan ervaren mensen en dat de werkgelegenheid voor onze mensen behouden blijft.”

De verkoop gebeurt met instemming van de ondernemingsraad en de vakbonden.

De nieuwe eigenaar zet de textiel- en kunstgrasrecycling activiteiten door onder de naam “Frankenhuis bv” en wil een impuls geven aan innovatieve ontwikkeling op het gebied van vervezeling.