Beelen Nederland

Beelen “the waste innovators”

De Beelen Groep is een succesvol Nederlands bedrijf op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken. Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen.

Duurzaam door een lage CO2 uitstoot en een hoog recycling percentage van 99,7%

Door het innovatieve dynamische karakter zijn wij in staat snel te reageren op de vraag van de klant en lopen wij voorop als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Of het nu gaat om een lagere CO2 uitstoot, vervoer over water of een recycling percentage dat hoger ligt dan 99%.

Ook maken wij gebruik van modern, geavanceerd hightech materieel en zijn we natuurlijk volledig gecertificeerd voor MVO, CO2 en ISO. Alle certificeringen staan overzichtelijk op onze website.

Ondernemende en dynamische medewerkers
Het ondernemende dynamische vermogen waar De Beelen Groep groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z’n allen hard voor. Of het nu gaat om de kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient, een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen of een technicus die alles weet over bouwconstructies of afvalstromen.

Contact

Beelen Nederland B.V.
Adres: Schonauwenseweg 8,
3991 MC Houten
Postbus: Postbus 512, 3990 GH Houten
Tel : 033 – 4511112
Fax: 088 – 2600112
E-mail: info@beelen.nl
URL: www.beelen.nl 

Nieuws van/over Beelen Nederland

Offerte / vragen aan Beelen Nederland