Geesinknorba is verheugd de succesvolle levering aan te kondigen van een aanzienlijke order van zeven ultramoderne Geesink GPM IV-achterladers aan HMS Haagse Milieu Services in Den Haag.

De zeven nieuwe Geesink GPM IV achterladers zijn afgelopen maand afgeleverd en betekenen een flinke uitbreiding van het wagenpark van HMS. Van de units zijn er zes uitgerust met de zeer efficiënte en volautomatische splitlifter, terwijl de overige unit is uitgerust met de geavanceerde GCB-lifter.

De gedeelde lift is ontworpen om alle standaard tweewielige containers op te halen, waardoor handmatige handelingen worden verminderd en de operationele productie wordt verhoogd. Aan de andere kant biedt de GCB kamheffer een grotere veelzijdigheid waardoor verschillende soorten containers kunnen worden verzameld. Het resultaat is een versnelling van het afvalinzamelingsproces en een verbetering van de efficiëntie tijdens de ophaalrondes.

De Geesink GPM IV achterladers staan ​​bekend om hun robuuste constructie, betrouwbaarheid en geavanceerde functies die zijn ontworpen om de afvalinzameling te optimaliseren. “We zijn verheugd om samen te werken met HMS om deze geavanceerde vuilniswagens te leveren. De Geesink GPM IV-achterladers bieden superieure prestaties, efficiëntie en duurzaamheid, waardoor HMS hoogwaardige afvalbeheerdiensten kan leveren aan de inwoners van Den Haag”, zegt Rudolf Dieben, Sales Manager bij Geesinknorba.

De voertuigen zijn geproduceerd in nauwe samenwerking met DAF BLOM/DWS . Het heeft geresulteerd in de productie van technologisch geavanceerde afvalverwerkingsvoertuigen die voldoen aan de hoogste industrienormen.