Zaanstad gaat haar grof huishoudelijke inzameling ondersteunen met software platform van 21QUBZ

De gemeente Zaanstad kiest ervoor om hun operationele processen rondom grof huishoudelijke, wit en bruingoed afvalinzameling onder te brengen in het moderne software platform 21QUBZ. Dit platform is door 21south speciaal ontwikkeld voor de afval & milieusector.

Zaanstad maakt gebruik bij inzameling van grof huishoudelijke, wit en bruingoed afval van het Burgerportaal en de Chauffeurs App die allen volledig geïntegreerd zijn met software platform 21QUBZ. Dit betekent dat de backoffice alle informatie overzichtelijk heeft in één applicatie.

Met het burgerportaal kan de burger een meldingen maken en afspraken inplannen van grof huishoudelijk afval. De mobiele Chauffeurs App die ervoor zorgt dat chauffeurs hun te rijden route zien, opdrachten kunnen verwerken en opmerkingen en/of foto’s kunnen toevoegen.

21QUBZ ondersteunt de inzameling van Huishoudelijk Afval en Bedrijfsafval, bevat onder andere een Burgerportaal, een Container Management module en een P90 module.

21QUBZ beschikt over geïntegreerde mobiele apps voor chauffeurs en buitendienstmedewerkers, een koppeling met Welvaarts weighing systems en geautomatiseerde koppelingen met o.a. de KVK, RDW, EBA en LMA.