BVOR-Demodagen 17 en 18 juni 2015 ‘Groen innovatief bewerken’

De Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) organiseert op 17 en 18 juni 2015 de BVOR-Demodagen met als thema ‘Groen innovatief bewerken’. Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Deze keer is Afvalzorg, locatie Brunssum, gastbedrijf. Het is de tiende keer dat dit tweejaarlijkse evenement wordt gehouden.

Exposanten demonstreren op deze dagen 46 machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend (10 uur) als in de middag (14.00 uur) rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs
In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Exposanten
Tijdens de Demodagen zijn er de volgende exposanten: Van Bemmel Machine~import, BIA BV, CBI Europe BV, GM Recycling bvba, Handelsonderneming Pieter Verschure, Hydratech/Spiro BV, Kuiken NV, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA), Lubo Systems BV, M-Tech Nederland BV, Nihot, Ophof Recycling BV, C. van der Pols & Zn. BV, Pon Equipment BV, Precia-Molen Breda, Quality Services, Rotrac, RHP, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, SCM Diensten, Van der Spek Vianen BV, Ufkes Greentec b.v., Jan Veenhuis Machinefabriek B.V., Vermeer Benelux, VKS Nederland BV, Wellinkcaesar Timber Technology BV en natuurlijk de BVOR en Afvalzorg.

De Demodagen zijn gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie en een compleet overzicht van deelnemers en te demonstreren machines is te vinden op www.bvor.nl