Van Werven medewerkers maken kilometers voor het goede doel

De stichting Weissensee4kids ( www.weissensee4kids.nl ) organiseert op zaterdag 27 januari 2012 een toertocht op de prachtige Weissensee in Oostenrijk. Deze toertocht word niet zomaar georganiseerd, maar er word geschaatst voor kinderen met een moeilijke start.
Een groep van sportieve medewerkers van Van Werven zijn de uitdaging aangegaan en hebben zich opgegeven voor deze tocht.

Het is de bedoeling dat de opgegeven teams minimaal 200 kilometer (en maximaal 800 kilometer) schaatsen in estafettevorm. Het gaat dus niet om de beste tijd, maar om het mee doen, de beleving en de twee goede doelen. De geworven gelden gaan naar de volgende goede doelen; het Ronald McDonaldhuis Zwolle (50%) en Orange Babies (50%).

Op deze manier wordt er niet alleen geld gedoneerd, maar wordt er ook voor gesport. Dit sluit goed aan bij één van de doelstellingen van de Stichting We Recycle & Sport 4 Kids waaraan Van Werven als hoofdsponsor is verbonden.

Alfred Schaapman, Klaas van Olst, Janco Port, Egbert Boeve, Gerrit Bultman en Arjan Puttenstein zullen zich de aankomende weken voorbereiden op deze monstertocht. De professionele schaatsers van het Van Werventeam ( www.teamvanwerven.nl ) zullen de medewerkers helpen met de voorbereiding, trainingen en de nodige adviezen. Zo vind er op zaterdag 19 november al de eerste schaatsclinic plaats.

Tijdens de voorbereiding op deze tocht worden er regelmatig nieuwsberichten over de vooruitgang van het Van Werventeam. Daarnaast is het mogelijk om het team óf de individuele schaatsers extra te sponsoren, ter ondersteuning van de eerder genoemde goede doelen. Dit totale bedrag zal uiteindelijk in de vorm van een cheque worden aangeboden aan de Stichting Weissensee4Kids.