Weijers Riooltechniek live met 21QUBZ

Weijers Riooltechniek is per 30 oktober 2019 live met het moderne software platform 21QUBZ waarin hun bedrijfsprocessen volledig worden ondersteund. Weijers Riooltechniek is een erkende organisatie op het gebied van o.a. rioolbeheer en rioolonderhoud.

21south is een dynamische en snel groeiende organisatie op het gebied van App & Applicatieontwikkeling. 21QUBZ is een modern softwareplatform wat door 21south speciaal is ontwikkeld voor de afval & milieusector.

21QUBZ ondersteunt Weijers in hun volledige bedrijfsproces zoals relatie- & contractbeheer, beheer van de inzamelmiddelen, (route)planning, order afhandeling en facturatie. Ook ondersteunt het platform de inzameling van Huishoudelijk Afval en Bedrijfsafval, bevat het onder andere een Burgerportaal, een Klantportaal, een Container Management module en een P90 module.

21QUBZ beschikt over geïntegreerde mobiele apps voor chauffeurs en buitendienstmedewerkers, een koppeling met Welvaarts weegsystemen en geautomatiseerde koppelingen met o.a. de KVK, RDW en LMA.