Van Werven neemt deel activiteiten PARO over

PARO heeft met Van Werven overeenstemming bereikt over de verkoop van haar activiteiten in de regio Nunspeet. Per 28 oktober 2013 neemt Van Werven de regiogebonden inzamelactiviteiten en de exploitatie van het overslag- en milieustation over van PARO. Alle aan deze activiteiten gelieerde personeelsleden komen in dienst bij Van Werven.

Met deze overname versterkt van Werven haar regionale positie. Voor PARO geldt dat zij zich hiermee verder kan concentreren op de verwerking van afvalstoffen en productie van secundaire bouwstoffen.

Gerard Putman (algemeen directeur van PARO): “Ik ben van mening dat sprake is van een voor beide partijen mooie deal waarin nadrukkelijk de samenwerking is gezocht. Het doet me dan ook genoegen dat een meerjarige onderlinge dienstverlening en uitwisseling van afvalstoffen onderdeel uitmaken van de overeenkomst.”

Wilfred van Werven (divisiedirecteur Van Werven): “Deze overname past mooi in onze groeistrategie voor deze sector. De inzamelactiviteiten van PARO worden geïntegreerd binnen onze vestiging in Oldebroek. Het afvaloverslagstation en het milieustation voor particulieren en bedrijven blijft vooralsnog gehandhaafd op de huidige locatie aan de Industrieweg in Nunspeet.”

Van Werven is een familiebedrijf actief in Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Plastic Recycling. Vanuit twaalf vestigingen bediend Van Werven haar klanten in Nederland en Engeland.

PARO maakt onderdeel uit van GMP Groep en is specialist op het gebied van afvalverwerking, containerservice en secundaire bouwstoffen. PARO bedient vanuit de Randstad klanten verspreid over heel Nederland.