Wil jij impact maken op het circulair maken van de afvalketen? En interesseren jou alle ontwikkelingen op de afvalmarkt? Heb jij ook zin om je vast te bijten in de ideale uitvoering van afvalbeheer? Ben je dan ook nog gewend om te werken in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen? Dan is dit de baan die bij jou past: als onze nieuwe collega Adviseur Afval en Grondstoffen!

Wat ga jij doen?
De afvalwereld is volop in beweging en zet koers naar de circulaire economie. En dat betekent een andere manier van denken en werken voor gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, afvalinzamelaars en afvalverwerkers. Jij gaat hen helpen bij het uitdagende vraagstuk hoe wij als samenleving duurzamer kunnen omgaan met ons afval en grondstoffen. Je kijkt daarbij niet alleen naar inzameling en verwerking, maar naar de gehele afvalketen, die uiteindelijk circulair moet worden.

Eén van jouw collega’s in spé, Douwe Huitema, haalt erg veel voldoening uit het werk voor overheden en andere organisaties:  “Met onze beleidsondersteuning en onderzoeken kunnen we overheden, kringloopbedrijven en overige instanties écht vooruithelpen in de maatschappelijke opgave om afval te verminderen en hoogwaardig te verwerken. De kennis en expertise, maar ook de energie en drive van onze adviseurs, zorgen voor optimale support aan onze klant en bovenal uitdagend en leuk werk.”

Over KplusV
Wij zijn een ondernemend, innovatief kennisbedrijf met de missie om maatschappelijke impact te maken. Wij verbinden mensen en mogelijkheden en vinden dat publiek-private samenwerkingen essentieel zijn voor toekomstbestendige oplossingen. Bijvoorbeeld rondom afvalproblematiek, regionale economie en arbeidsmarkt, zinvol werk voor iedereen en ontwikkelingsruimte voor innovatieve start-ups.  Wij zijn  Certified B Corp. Samen met een wereldwijde gemeenschap van B Corps werken we aan een duurzame, sociale en innovatieve toekomst en continue verbetering. We leggen de lat hoog om samen échte en blijvende positieve impact te creëren, voor alle betrokkenen. Lees hier meer over ons B Corp certificaat.

Wat neem je mee?

 • Je kent de afvalbranche en bent in staat complexe afvalinhoudelijke vraagstukken van een ijzersterk antwoord te voorzien.
 • Je werkt al 5 jaar op academisch niveau. Het liefst als adviseur of projectleider in de afval- en grondstoffenbranche, bij een ingenieursbureau, consultancybureau of overheid.
 • Het politiek-bestuurlijke spel is je niet vreemd en je weet je hierin moeiteloos voort te bewegen. Je bent daarnaast bereid de handen uit de mouwen te steken, door onderzoek te doen of documenten te analyseren.
 • Je beschikt over een actief netwerk bij overheden, samenwerkingsverbanden en bedrijven, met een duidelijke focus op afval en grondstoffen.
 • Door jouw ondernemende instelling herken je marktkansen en vertaal je deze naar mogelijkheden voor KplusV. De projecten die je vervolgens acquireert, stuur je zelfstandig aan.
 • Je kunt anderen inspireren en overtuigen, maar staat ook open voor hun mening en werkt aangenaam samen.

Wat bieden wij?

 • Een functie waarin je werkt aan heel afwisselende klussen, voor allerlei opdrachtgevers en in een altijd boeiende sector.
 • Een bruisende werkomgeving met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Zo kun je écht het verschil maken voor onze klant en ons bedrijf.
 • Een salaris tussen de € 4.000 en € 6.500 op basis van een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding woon-werk, goede pensioenregeling en variabele beloning.
 • Een toonaangevend adviesbureau dat de kernwaarden één team, inspiratie, vertrouwen, kwaliteit en onafhankelijk hoog in het vaandel heeft staan.
 • Ervaren, professionele, gedreven en hard werkende collega’s, die vooral ook ontzettend gezellig zijn.
 • De faciliteiten om flexibel (thuis) te werken en overal kantoor te houden; met onze vestiging in Arnhem (op het duurzame Industriepark Kleefse Waard), Amsterdam (op het innovatieve Amsterdam Science Park) of Rotterdam (FIRST gebouw) als uitvalsbasis.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast.

Interesse gewekt?
Zie jij de ultieme match met deze job? Stuur ons je cv en een korte motivatie. Gebruik hiervoor de Solliciteer-button.

Nog vragen?
Neem dan contact op met Douwe Huitema (telefoon: 06-27 08 55 47 en mail: d.huitema@kplusv.nl). Bezoek ook eens onze website en maak uitgebreid kennis met KplusV www.kplusv.nl

Bij KplusV geloven we dat verschil zien, het verschil maakt. We streven daarom naar diversiteit binnen ons bedrijf. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent.