Stem nu mee op de Uitblinkers van 2015

Het publiek is aan zet tot 10 november
Ook dit jaar wordt de verkiezing van uitblinker van het jaar georganiseerd speciaal voor de afval- en reinigingsbranche. Tot en met 1 oktober konden genomineerden worden aangedragen. Uit de vele inzendingen zijn 10 genomineerden gekozen waarop het publiek kan stemmen. De verkiezing wordt twee jaarlijks georganiseerd door de NVRD om op deze manier het vak van reinigingsprofessional op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Stem mee
Iedereen kan een stem uitbrengen op één van de 10 genomineerden. Ga daarvoor naar www.uitblinker2015.nl en stem op uw Uitblinker van 2015. De stem van de jury en het publiek bepalen samen wie de uiteindelijke Uitblinker 2015 wordt! Stemmen kan tot 10 november.

Stemmen kan eenmalig op de kandidaat naar keuze (1 keer per e-mailadres).

Imago
Met deze verkiezing wordt een positieve bijdrage geleverd aan het imago van het vak van reiniger en de reiniging- en afvalbranche in het algemeen.

Prijsuitreiking op het Landelijk Zwerfafvalcongres, Rendement van schoon
De stem van de jury en het publiek bepalen samen, wie de Uitblinkers van 2015 worden.

De jury maakt op 18 november, tijdens het Landelijk Zwerfafvalcongres bekend wie de Uitblinker(s) 2015 worden. De Uitblinker(s) worden dan beloond met een cheque. Ook worden die dag alle genomineerden in het zonnetje gezet.